Shared FB Megane

Aprofita aquesta oportunitat: el nou Renault Mégane a un preu immillorable

A Remm Guitart estem tirant la casa per la finestra. Estem de liquidació i és per això que oferim el Renault Mégane a un preu immillorable. Oferim aquesta promoció a unitats  limitades així que si estàs pensant a estrenar vehicle nou al millor preu, no deixis passar aquesta oportunitat.

El nou Renault Mégane es reinventa amb nous detalls de disseny com la seva part davantera de línies expressives i logotip estilitzat. Mégane evoluciona i innova incorporant nous sistemes de seguretat: controls de conducció, assistent d’arrencada en pendent, regulador, limitador de velocitat, etc.

La gamma Mégane incorpora models millorats i més elegants, gràcies a elements específics de disseny disponibles com a opcions: llandes d’aliatge, vidres sobre tintats, volant de cuir, tapisseries de qualitat, etc.

Si vols veure el nivell d’equipament de tots els vehicles que entren en aquesta promoció vine als concessionaris de Remm Guitart i el nostre equip t’atendrà personalment.

*Condicionant: Oferta vàlida fins al 30 de novembre o final d’existències. Preus amb el total de descomptes aplicats i condicionats al finançament del vehicle amb l’entitat financera indicada per Remm Guitart. Consulta condicions als assessors comercials de Remm Guitart

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús