Remm Promo Tranquilitat2 FB Shared

Aprofita les grans promocions i renova els pneumàtics o els discs i pastilles de fre amb Remm Guitart

Si estàs pensant quin és el moment per actualitzar els teus pneumàtics: aquest moment ja ha arribat. Sí, ara durant aquest mes de setembre, els concessionaris Remm Guitart t’ofereixen les millors promocions per renovar els pneumàtics del teu vehicle Renault o Dacia. Però, a més de les grans ofertes en preus de pneumàtics, podràs gaudir del regal de les escombretes davanteres si encarregues el canvi de discs de fre, més pastilles, o bé, el canvi dels quatre pneumàtics.

En el cas de Renault, el pneumàtic 195/65 R15 91H de Michelin Energy Saver costa només 76 euros i de Continental Eco Contact, 69 euros, amb el muntatge, equilibratge i IVA inclòs. I el canvi de disc i pastilles: 242 euros, per als models Clio, Twingo i Captur. En el cas de Dacia la promoció és la mateixa, pel que fa al canvi de pneumàtics i pel canvi de discs i pastilles de fre l’oferta és de 209 euros per a models Dokker, Logan, Sandero i Lodgy. En ambdós casos, tindràs el regal de les escombretes davanteres.

Per tot plegat, és el moment de passar pels concessionaris Remm Guitart per encarregar el teu canvi de pneumàtics o dels discs i pastilles de fre. No deixis passar el setembre sense aprofitar aquesta gran oferta pel teu vehicle Renault o Dacia. Saps perfectament la importància que tenen tots aquests aspectes per millorar en l’estalvi de combustible i en seguretat. No ho deixis escapar!

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús