R VN Twi Twi 776 Pre Conleg 201807 Publi Jul

Ara a Remm Guitart emporta’t un Renault Twingo per només 9.200 €. Fins a 3.500 € de descompte!

Només aquest mes de juliol aprofita l‘oferta exclusiva i estrena Renault Twingo des de només 9.200 €, un model pràctic, espaiós i àgil. El motor d’aquest vehicle està situat a la part posterior, per tal que la conducció sigui més fluida. A més, el model en promoció compta amb un bon nivell d’equipament, incloent-hi climatitzador i radio R&GO.

Gràcies al descompte de fins a 3,500 € que Remm Guitart realitzarà durant tot aquest mes podràs estrenar cotxe a un preu realment baix. A més, t’emportaràs de manera totalment gratuïta un any d’assegurança.

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS

PVP vàlid en Península i Balears per a particulars i autònoms, per a comandes realitzades i matriculats de l’1 al 31 de Juliol 2018 d’un Renault Twingo Limited Energy SCe 51 kW (70 CV) en estoc finançant a través de BOX 3 en el mes amb RCI Banque S. a. Sucursal a Espanya i lliurant un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Inclou impostos, transport, acció Represa, descompte de fins a 3.500€ en la versió limited i promocions ofertes per RECSA. Import mínim a finançar 6.000€. Permanència mínima 24 mesos. Segur Acte a tot risc gratuït durant el primer any amb franquícia de 600€ amb Mapfre, regalat per RECSA. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis aliens derivats del finançament per RCI Banque S. a. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Incompatible amb altres ofertes financeres. PVP model visualitzat: Renault Twingo Zen Energy TCe 66 kW (90 CV) amb llànties de 16” (41 cm) Embleme, pack look exterior blanc, PO especial, striping i sostre elèctric de tela: 11.755€. Descompte màxim de 3.500€ (imp. inclosos) per a versions Limited en estoc.

 

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús