AF 19010044 Banner 1200x630 CAPTUR REMM GUITART DC (2)

Ara a Remm Guitart un Renault Captur des de 13.040€

Vols gaudir de l’esperit crossover urbà, versàtil i dinàmic del Renault Captur a un preu assequible? Estàs de sort! A Remm Guitart t’oferim la possibilitat d’estrenar un Renault Captur equipat amb l’última tecnologia des de només 13.040€*!

Amb un Renault Captur tindràs l’espai i la modularitat d’un monovolum i a la vegada la maniobrabilitat i l’agilitat d’una berlina urbana. Tot plegat amb l’estil i la versatilitat d’un vehicle SUV! A més, totes les versions del Renault Captur estan equipades amb Bluetooth®, preses USB i Jack per trucar amb mans lliures i escoltar música en àudio streaming.

Prova el nou Renault Captur als nostres concessionaris! Te’n enamoraras!

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS

*PVP vàlid a Península i Balears per a particulars i autònoms, per a comandes realitzades de l’1 al 28 de febrer de 2019 d’un Renault Captur Life TCe 66 Kw (90 CV) amb pack bàsic finançat amb RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya. Preu i descompte aplicables llliurant un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Inclou impostos, transport, acció Reprise, descomptes i promocions ofertes per RECSA. Import mínim a finançar 6.000€. Permanència mínima 24 mesos. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis annexos derivats del finançament per RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Incompatible amb altres ofertes financeres. Model visualitzat: Captur Zen Energy TCe 66 kW (90 CV) amb pintura metal·litzada bito i llantes de 43 cm (17’’) perso negra: PVP amb promocions 15.470€.

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús