19010045 – AF REMM GUITART 1200X630 CLIO ADWORDS

Ara a Remm Guitart un Renault Clio des de 9.390 €

Deixa’t seduir per la passió del nou Clio, amb les seves línies estilitzades, elegants i dinàmiques. Renault Clio és una aposta segura, perquè és un vehicle pràctic, intel·ligent i amb consum molt reduït. El seu disseny totalment renovat destaca per la seva expressiva part davantera i les seves corbes esportives.  Ara te’l pots endur per només 9.390 €.

 

A més a més te’l podràs emportar amb un equipament superior, una pantalla tàctil de 17,8 cm (7’’) amb navegador, climatitzador i llànties d’aliatge  de 41 cm. Aprofita aquesta oportunitat i vine als concessionaris de Remm Guitart a provar els nostres vehicles.

 

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS

* PVP vàlid en Península i Balears per a particulars i autònoms, per comandes realitzades 1 al 31 de gener 2019 d’un Renault Clio Limited Energy TCe 55 kW (75 CV). Preu i descompte aplicables finançant amb RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya i lliurant un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Impostos, transport, acció Represa i promocions ofertes per RECSA. Import mínim a finançar 6.000 €. Permanència mínima 24 mesos. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis annexos derivats del finançament per RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Incompatible amb altres ofertes financeres. Model visualitzat: Renault Clio Zen TCe 66 kW (90 CV) amb pintura metal·litzada especial i Pack look Zen. PVP amb promocions 12.300 €

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús