REMM Clio FB Shared

Ara a Remm Guitart un Renault Clio per només 10.100 euros

Deixa’t seduir per la passió del nou Clio, amb les seves línies estilitzades, elegants i dinàmiques. Renault Clio és una aposta segura, perquè és un vehicle pràctic, intel·ligent i amb consum molt reduït. El seu disseny totalment renovat destaca per la seva expressiva part davantera i les seves corbes esportives.  Ara te’l pots endur per només 10.100 €, que a més podràs pagar en còmodes quotes.

A més a més te’l podràs emportar amb un equipament superior, una pantalla tàctil de 17,8 cm (7’’) amb navegador, climatitzador i llànties d’aliatge  de 41 cm. Aprofita aquesta oportunitat i vine als concessionaris de Remm Guitart a provar els nostres vehicles.

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS
PVP vàlid en Península i Balears per a particulars i autònoms, per a comandes realitzades i matriculats de l’1 al 31 de Julio 2018 d’un Renault Clio Limited 1.2 16v 55 kW (75 CV) en estoc finançant a través de BOX 3 en el mes amb RCI Banque S. a. Sucursal a Espanya i lliurin un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Inclou impostos, transport, acció Represa, descompte de fins a 5.000€ en la versió Limited i promocions ofertes per RECSA. Import mínim a finançar 6.000€. Permanència mínima 24 mesos. Segur Acte a tot risc gratuït durant el primer any amb franquícia de 600€ amb Mapfre, regalat per RECSA. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis aliens derivats del finançament per RCI Banque S. a. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Incompatible amb altres ofertes financeres. PVP modelo visualitzat: Renault Clio Zen Energy TCe 66 kW (90 CV) amb pintura metal·litzada especial i pack look Zen: 12.180€. Descompte màxim de 5.000€ (imp. inclosos) per a versions Limited en estoc.
CONDICIONS LEGALS PER A CANÀRIES
Preu a Canàries des de 9.100€*.
PVP vàlid a Canàries per a particulars i autònoms, per a comandes realitzades i matriculats de l’1 al 31 de Julio 2018 d’un Renault Clio Limited 1.2 16v 55 kW (75 CV) en estoc finançant a través de BOX 3 en el mes amb RCI Banque S. a. Sucursal a Espanya i lliurin un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Inclou impostos, transport, acció Represa, descompte de fins a 4.500€ en la versió Limited i promocions ofertes per RECSA. Import mínim a finançar 6.000€. Permanència mínima 24 mesos. Segur Acte a tot risc gratuït durant el primer any amb franquícia de 600€ amb Mapfre, regalat per RECSA. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis aliens derivats del finançament per RCI Banque S. a. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Incompatible amb altres ofertes financeres. PVP modelo visualitzat: Renault ClioZen Energy TCe 66 kW (90 CV) amb pintura metal·litzada especial i Pack Look Zen: 11.000€. Descompte màxim de 4.500€ (imp. inclosos) per a versions Limited en estoc.

 

 

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús