Remm Zipzap Jul

Només aquest mes, un Renault Captur molt ben equipat per 15,400 €

Vols gaudir de l’autèntic esperit crossover del Renault Captur, comptar amb un alt nivell d’equipament a un preu realment assequible? Doncs estàs de sort. Durant aquest mes de juliol Remm Guitart  compta amb una promoció especial: un Renault Captur des de només 15,400 €, el que suposa un descompte de fins a 4.300 € respecte al seu preu ‘normal’.

No només això, el model en promoció compta amb un alt nivell d’equipament, incloent-hi pintura metal·litzada de dues tonalitats, pantalla tàctil de 7’’ amb navegador i climatitzador automàtic.

A més a més, t’emportaràs de manera totalment gratuïta un carregador sense fils integrat al vehicle (amb instal·lació inclosa) i un any d’assegurança de regal.

Vine a Remm Guitart i aprofita aquesta promoció exclusiva.

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS
PVP vàlid en Península i Balears per a particulars i autònoms, per a comandes realitzades i matriculats de l’1 al 31 de Juliol 2018 d’un Renault Captur Limited Energy TCe 87 kW (120 CV) amb pintura metal·litzada en estoc finançant a través de BOX 3 en el mes amb RCI Banque S. a. Sucursal a Espanya i lliurant un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Inclou impostos, transport, acció Represa, descompte de fins a 4.300€ en la versió limited i promocions oferides per RECSA. Import mínim a finançar 6.000€. Permanència mínima 24 mesos. Assegurança cotxe a tot risc gratuït durant el primer any amb franquícia de 600€ amb Mapfre, regalat per RECSA. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis annexos derivats del finançament per RCI Banque S. a. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Incompatible amb altres ofertes financeres. PVP model visualitzat: Renault Captur Zen Energy TCe90 amb pintura metal·litzada bitono:15.900€. Descompte màxim de fins a 4.300€ (imp. inclosos) per a versions Limited en estoc.
*Carregador sense fil d’inducció de regal per a comandes realitzades de l’1 al 31 de juliol d’un model de la gamma crossover, inclou instal·lació. Carregador compatible amb smartphones que integren l’estàndard QI o compatibles amb adaptador Add-On.

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús