Web

Si vens a la Mitja Marató de l’Espirall pots guanyar una tauleta!

Diumenge 12 de novembre es celebra la Mitja Marató de l’Espirall a Vilafranca del Penedès i amb Remm Guitart podràs emportar-te una tauleta. Per fer-ho només cal que omplis la nostra papereta i creuis els dits, molta sort!

A més, Remm Guitart és un dels patrocinadors de la cursa i durant tot el matí podràs trobar la nostra gamma crossover amb els Renault Koleos, Kadjar i Captur exposats per a que els vinguis a conèixer. No deixis perdre aquesta oportunitat!

Bases Promoció Mitja Marató Espirall 2017

  1. Objectiu promoció: Animar els corredors i acompanyants assistents a la Cursa Mitja Marató l’Espirall de Vilafranca del Penedès del 2017.11.12 a que facilitin les seves dades a REMM GUITART amb l’objecte de rebre comunicacions
  2. Operativa de la promoció: els clients que registrin les seves dades en les paperetes facilitades per REMM GUITART entraran en el sorteig d’una tablet. Cada papereta tindrà una numeració única (número aleatori de 5 dígits) i resultarà premiada la papereta el nombre de participació coincideixi o sigui el més proper amb el nombre que resulti premiat en el sorteig de l’Once del dia 2017.11.13
  3. Un cop definit el client premiat, REMM GUITART es posarà en contacte en un termini inferior a una setmana a través de l’e-mail / tel facilitat per comunicar l’obtenció del premi i acordar el seu lliurament.
  4. Publicitat: REMM GUITART comunicarà a través de les xarxes socials (Facebook, Twitter) i la pàgina web remmguitart.com el lliurament del premi i presentar la informació d’una fotografia del moment del lliurament. Serà condició necessària per al lliurament del premi que l’agraciat accepti la publicació del lliurament per aquests mitjans. En cas de negativa, REMM GUITART es reserva el dret d’anul·lar el lliurament del premi, que passaria a la següent participació.

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús