Shared Gamma Renault Limited 01

Aquest mes de setembre descomptes excepcionals en vehicles en estoc

A Remm Guitart estem tirant la casa per la finestra. Oferim descomptes increïbles en tota la gamma de vehicles Renault que tenim en estoc. Sigui quin sigui el model oferim opcions d’equipaments i personalització per a tots els gustos.

La millor manera de veure quins models formen part de la promoció és venir a visitar els concessionaris de Remm Guitart, on el nostre equip de professionals t’ajudarà a prendre la millor decisió, perquè estiguis 100% segur de la teva nova adquisició.

Aquest mes de setembre no deixis passar aquesta oportunitat i vine als concessionaris de Remm Guitart.

*Condicionant

Renault Gamma Limited: consum mixt (l/100km) des de 3,6 fins a 6,9. Emissió de CO2 (g/km) des de 94 fins a 152.

PVP vàlid en Península i Balears per a particulars i autònoms de l’1 al 30 de setembre de 2018 per un Renault Twingo Limited SCe 51 kW (70 CV) finançant amb RCI Banque S. a. Sucursal a Espanya i lliurant un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Finançament subjecte a l’estudi i acceptació per part de RCI Banque S.A Sucursal a Espanya. El preu no inclou els costos financers i per serveis annexos derivats del finançament per RCI Banque S. A. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Inclou impostos, transport, acció Represa i promocions ofertes per RECSA. Import mínim a finançar 6.000€. Permanència mínima 24 mesos. Incompatible amb altres ofertes financeres.

Promoció Remm Guitart DESCOMPTES EXCEPCIONALS per a vehicles en estoc, consulta el nostre estoc i descompte en concessionaris Remm Guitart oferta vàlida fins a final de setembre 2018 o fi d’existències.

Models visualitzats: versions Limited de Renault Twingo, Scénic, Kadjar, Mégane, Captur i Clio. Consulta models, condicions i equipament de cada model en la secció de cada model Renault.

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús