Shared FB LIMITED

Aquest mes de novembre descomptes excepcionals en vehicles en estoc

A Remm Guitart estem tirant la casa per la finestra. Oferim descomptes increïbles en tota la gamma de vehicles Renault que tenim en estoc. Sigui quin sigui el model oferim opcions d’equipaments i personalització per a tots els gustos.

La millor manera de veure quins models formen part de la promoció és venir a visitar els concessionaris de Remm Guitart, on el nostre equip de professionals t’ajudarà a prendre la millor decisió, perquè estiguis 100% segur de la teva nova adquisició.

Aquest mes no deixis passar aquesta oportunitat i vine als concessionaris de Remm Guitart.

*Condicionant

Renault Gamma Limited: consum mixt (l/100km) des de 3,6 fins a 6,9. Emissió de CO2 (g/km) des de 94 fins a 152.

PVP vàlid en Península i Balears per a particulars i autònoms, per a comandes realitzades de l’1 al 30 de novembre de 2018 d’un Renault Twingo Limited Energy SCe 51 kW (70 CV) finançant a través de BOX 3 en el mes amb RCI Banque S. a. Sucursal a Espanya i lliurin un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Inclou impostos, transport, acció Represa i promocions ofertes per RECSA. Import mínim a finançar 6.000€. Permanència mínima 24 mesos. Segur Acte a tot risc gratuït durant el primer any amb franquícia de 600€ amb Mapfre, regalat per RECSA. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis annexos derivats del finançament per RCI Banque S. a. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Incompatible amb altres ofertes financeres.

Promoció Remm Guitart DESCOMPTES EXCEPCIONALS per a vehicles en estoc, consulta el nostre estoc i descompte en concessionaris Remm Guitart oferta vàlida fins a final de novembre 2018 o fi d’existències.

Models visualitzats: versions Limited de Renault Twingo, Scénic, Kadjar, Mégane, Captur i Clio. Consulta models, condicions i equipament de cada model en la secció de cada model Renault.

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús