REMM Vehiculos Comerciales Fb Shared

Nova promoció de Remm Guitart · Vehicles comercials des de només 7.890 €

Aprofita la nova promoció de Remm Guitart i emporta’t un vehicle de la Gamma Renault Vehicles Comercials per un preu especial, des de només 7.890 euros, equipat amb aire condicionat, ràdio amb Bluethooth i USB. Oferta limitada i vàlida fins al 28/02/2018.

Vine a algun dels sis concessionaris de Remm Guitart inclosos a la promoció (Esparreguera, Igualada, Martorell, Molins de Rei, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú) i equipa’t amb el motor del teu èxit.

Oferta vàlida en Península i Balears per a autònoms i petites i mitjanes empreses (quedant expressament excloses les empreses flotistas i clients particulars), que realitzin una comanda d’un Renault Kangoo Furgó Professional Compact dCi 55 kW (75 CV) Euro 6 finançant amb RCI Banque SA Sucursal a Espanya, vàlid per a comandes realitzades de l’1 al 28 de febrer de 2018 que es matriculin en el mateix període o fi d’existències i lliurin un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Inclou promocions i Acció Represa ofertes per RECSA. Impostos i transport no inclosos. Import mínim a finançar 7.000€. Permanència mínima 24 mesos Incompatible amb altres ofertes financeres.

Models visualitzats: Kangoo Furgó Professional dCi 55 kW (75 CV) Euro 6 amb doble porta i pintura metal·litzada 9.570€; Trafic Furgó 27 L1H1 dCi 70 kW (95 CV) Euro 6, doble porta lateral, paracops color carrosseria i pintura metal·litzada 12.980€; Master Furgó T L2H2 3300 dCi 81 kW (110 CV) Euro 6 amb pintura metal·litzada 14.780€; Kangoo Combi LimitedM1-AF Energy dCi 66 kW (90 CV) Euro 6 per 10.695€; PVPR inclouen promocions i Acció Represa (excepte Trafic Spaceclass i MasterCombi). Impostos i transport no inclosos (Els models visualitzats poden no correspondre amb les unitats limitades en estoc). Llandes i embellidors complets de roda no disponibles a Espanya per a les carrosseries furgó.

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús