Renault Carrocerias FB Shared

Franquícia de reparació gratuïta!

Als tallers Remm Guitart som especialistes reparant qualsevol marca i model d’automòbil. Però a més t’oferim una promoció especial: la franquícia de reparació gratuïta per operacions de carrosseria. Aquesta acció representa una aposta de compromís amb la nostra clientela.

En aquest sentit, el regal de la franquícia per a reparacions de carrosseria que superin els 2.000 euros, impostos inclosos, la franquícia màxima és de 300 euros. I oferim el regal del 50% de l’import de la franquícia per a reparacions de carrosseria entre 800 euros i 2.000 euros, impostos inclosos, amb un regal màxim de 150 euros. No obstant això, aquesta promoció  no és acumulable amb altres ofertes en vigor. Aquesta oferta és vàlida a tots als tallers Remm Guitart fins al 31 de desembre d’enguany.

Oferim serveis d’atenció ràpida en carrosseria. Reparem petits cops, marques i rascades. També reparem, o substituïm vidres de parabrises, òptiques o retrovisors. Donem un pressupost a l’instant i sense compromís. Atenem sense necessitat de demanar cita prèvia per completar la reparació en menys de 48 hores.

Però el nostre compromís amb el client no acaba aquí. Oferim un manteniment de la reparació mecànica i de la carrosseria. Sempre aconsellem que el teu vehicle sigui assistit per professionals que coneguin a la perfecció els procediments, com nosaltres que som especialistes en reparacions de qualsevol vehicle i model. Totes les reparacions compten amb un any de garantia.

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús