AF 19010044 Banner 1200x630 CAPTUR REMM GUITART DC

Gaudeix del nou Renault Captur des de 14.640 €

Vols gaudir de l’autèntic esperit crossover del Renault Captur, comptar amb un alt nivell d’equipament a un preu realment assequible? Estàs de sort! Estrena un Renault Captur, un cotxe equipat amb l’última tecnologia i amb una conducció espectacular, des de només 14.640 €.

 

El model en promoció compta amb un alt nivell d’equipament, incloent-hi pintura metal·litzada de dues tonalitats, pantalla tàctil de 7’’ amb navegador i climatitzador automàtic.

 

Vine a Remm Guitart i aprofita aquesta promoció exclusiva.

 

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS

* PVP vàlid en Península i Balears per a particulars i autònoms, per a comandes realitzades de l’1 al 31 de gener de 2019 d’un Renault Captur Limited TCe 66 Kw (90 CV) amb Pintura metal·litzada, preu i descompte aplicables finançant amb RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya i lliurant un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Impostos, transport, acció Represa i promocions ofertes per RECSA. Import mínim a finançar 6.000 €. Permanència mínima 24 mesos. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis annexos derivats del finançament per RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Incompatible amb altres ofertes financeres. Model visualitzat: Captur Zen Energy TCe 66 kW (90 CV) amb pintura metal·litzada bitò i llantes de 43 cm (17 “) perso negra: PVP amb promocions 15.470 €

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús