AAFF DACIA DAYS BANNER 1200×630 Remm Guitart

Les grans ofertes dels Dacia Days al teu concessionari Remm Guitart

No pots passar per alt els Dacia Days. Aquests dies els vehicles Dacia estan d’oferta però, concretament aquest mes, un d’aquests vehicles pot ser teu totalment gratuït. Pots comprovar aquestes ofertes al concessionari Remm Guitart del passeig del Terraplè, 51 de Molins de Rei. Models com els Dacia Sandero, des de 6.700 euros, o Duster, des de 10,000 euros, poden ser teus per aquests preus excepcionals durant aquest mes de setembre. Només cal que els vehicles es financin través de Preference amb RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya. La promoció inclou IVA, impost de matriculació, transport i promocions ofertes per RECSA, per un mínim de 4.000 euros de finançament. Durant el primer any, a més, podràs gaudir d’una assegurança gratuïta a tot risc amb franquícia de 600€ amb Mapfre.

Però, la gran novetat és el sorteig d’un vehicle Dacia. La participació en la promoció és molt senzilla, ja que, es realitza a través de la sol·licitud de compra d’un vehicle de la marca Dacia durant aquest mes de setembre. Però cal que el cotxe es matriculi abans de l’11 de desembre d’enguany. El guanyador del sorteig obtindrà l’import del valor del vehicle que hagi adquirit, amb l’impost de matriculació, IVA i transport.

Per tant, no ho dubtis, vine a Remm Guitart del passeig del Terraplè, 51 de Molins de Rei, per veure de prop totes aquestes promocions. ¡Gaudeix el directe del Dacia Days!

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA
Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús