RemmGuitart Talisman 19700 Fb Shared

No passis per alt una gran oferta: Renault Talisman 1.5dCi per 19.200 euros

Renault Selection continua amb la seva campanya de vehicles d’ocasió que no pots passar per alt. Parlem de vehicles matriculats amb anterioritat amb unes condicions immillorables que t’atraparan amb la seva garantia Renault per cinc anys. En aquest cas, llença una nova oferta de Renault Talisman 1.5dCi 81kW (110CV) que s’ofereix a un preu extraordinari de 19.200 euros i que només compta amb 10.000 quilòmetres.

El Talisman és un cotxe d’interior espaiós, de qualitat i acollidor. Disposa de butaques ‘Business Class’ a la part davantera pel que es pot gaudir d’una considerable llibertat de moviment a bord. Es pot compartir aquesta sensació d’espai amb els teus passatgers de darrera, que disposen d’una generosa distància en els genolls i ampli espai per instal·lar-se confortablement. Es tracta d’un vehicle que combina a la perfecció l’elegància i el confort, amb unes prestacions tecnològiques de primer nivell.

Recorda que amb el Pack Economy Plus posem a la teva disposició per al teu vehicle d’ocasió Renault la possibilitat de contractar 1, 2 o 3 canvis d’oli més filtre a un preu molt competitiu on a més s’efectuaran la majoria dels controls previstos en el Programa de Manteniment preconitzat pel fabricant. Per a major detall de les cobertures del producte no dubtis a anar al teu concessionari Remm Guitart més proper i consultar les condicions particulars de la contractació.

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA
Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús