Remm Promo Kangoo FB Shared

Nova oferta: Kangoo Furgó professional isotermitzat per 10.900 euros + IVA

D’entre l’extensa gamma de vehicles comercials de Renault, els concessionaris Remm Guitart t’ofereixen una promoció inexcusable per a renovar el teu vehicle. Es tracta d’una Kangoo Furgó profesional isotermitzat 1.5 DCI 75cv amb opcions de càrrega augmentada. Tot plegat per només 10.900 euros, un preu que no inclou IVA, matrícula, IMC i accessoris. Una oferta que segur que et farà com a mínim pensar-t’ho, ja que es tracta d’un vehicle que pot contribuir a millorar el teu servei.

A part de les altes prestacions de la gamma Kangoo Furgó, el vehicle disposa d’una gran eficàcia en volum i capacitat de càrrega. Una gamma Kangoo Furgó que sempre ha sabut adaptar-se per respondre millor a les teves necessitats professionals. Renault sap que hi ha una Kangoo Furgó per a tu. El més important és que puguis realitzar el teu treball diari amb la màxima eficàcia, per aquest motiu els vehicles d’aquesta gamma estan equipats amb la tecnologia de navegació més eficient.

No triguis molt a visitar-nos, perquè tot i que l’oferta és vàlida fins a finals de novembre només es realitza per als vehicles en estoc. L’oferta també està condicionada al lliurament d’un vehicle per desballestar, la qual cosa augmentaria el descompte si hi hagués taxació, i a un finançament amb RCI d’un mínim de 6.000 euros.

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA
Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús