Shared FB Clio 2

Nova promoció a Remm Guitart: Emporta’t un nou clio per només 10.690€

T’imagines conduir un Renault Clio nou de trinca amb un gran nivell d’equipament des de només 120 € al mes? Amb Remm Guitart és possible. Ara bé, les sorpreses no acaben aquí. Si véns als nostres concessionaris, abans de final de mes t’emportaràs un any d’assegurança, dos anys de manteniment i tres anys de garantia totalment gratis.

Deixa’t seduir per la passió amb les seves línies estilitzades, elegants i dinàmiques. Renault Clio és una aposta segura, perquè és un vehicle pràctic, intel·ligent i amb consum molt reduït. El seu disseny totalment renovat destaca per la seva expressiva part davantera i les seves corbes esportives. Vine a conèixer el nou Renault Clio als concessionaris de Remm Guitart.

*Condicionant: Renault Clio Consum mixt (l/100km) des de 3,9 fins a 5,0. Emissions de CO2 (g/km) des de 104 fins a 123

PVP vàlid en Península i Balears per a particulars i autònoms, per a comandes realitzades de l’1 al 30 de novembre de 2018 d’un Renault Clio Limited Energy TCe 55 kW (75 CV) finançant a través de BOX 3 en el mes amb RCI Banque S. a. Sucursal a Espanya i lliurin un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Inclou impostos, transport, acció Represa i promocions ofertes per RECSA. Import mínim a finançar 6.000€. Permanència mínima 24 mesos. Segur Acte a tot risc gratuït durant el primer any amb franquícia de 600€ amb Mapfre, regalat per RECSA. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis annexos derivats del finançament per RCIBanque S. a. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Incompatible amb altres ofertes financeres. Model visualitzat: Renault Clio Zen TCe 66 kW (90 CV) amb pintura metal·litzada especial i Pack look Zen. PVP amb promocions: 12.420€

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús