Shared FB DACIA LODGY

Nova promoció a Renault Selection: Dacia Lodgy superequipat per 13.900 €

Els millors vehicles d’ocasió a Remm Guitart. Avui us presentem el Dacia Lodgy de 5 places amb nivell d’equipament Nomada DCi 107 cavalls per només 13.900 €, un vehicle amb molts pocs kilòmetres que compta amb la verificació de l’equip professional de Remm Guitart.

El Dacia Lodgy és un monovolum familiar que disposa d’una immillorable modularitat que permet adaptar l’espai interior a les necessitats de transport i càrrega. Els seus dos millors valors representatius són habitabilitat i capacitat de càrrega.

A més, el model compta amb un ampli nivell d’equipament ja que entre altres funcionalitats disposa de sensors d’aparcament amb càmera incorporada, perquè puguis aparcar amb facilitat.

Ja ho saps, si vols aprofitar aquesta oportunitat i emportar-te un Dacia Lodgy de kilòmetre zero per només 13.900 €, contacta amb l’equip comercial de Remm Guitart, que t’assessorarà en tots els teus dubtes i consultes.

*Condicionant Legal: Preus amb el total de descomptes aplicats i condicionats al finançament del vehicle amb l’entitat financera indicada per Remm Guitart, consulta condicions als assessors comercials de Remm Guitart.

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús