Shared Dacia Logan 01

Nova promoció a Renault Selection: Dacia Logan MCV per només 9450 €

Aprofita la nova oferta exclusiva de Remm Guitart i emporta’t un Dacia Logan MCV de kilòmetre zero Laureate DCi 90 CV per només 9450 €, amb la garantia de l’equip professional de Remm Guitart.

El Dacia Logan MCV compta amb 5 places espaioses i un ampli maleter de 573 litres. L’accés al maleter és molt senzill, gràcies al seu llindar de càrrega baix. Destaca pel seu tauler d’interior amb una instrumentació completa i comandaments funcionals. La qualitat percebuda ha estat cuidada i reforçada, gràcies a l’elecció de materials i superfícies més refinats.

El model en promoció compta amb diversos extres i afegits interessants, com ara el volant de cuir, roda de recanvi, aire condicionat, llànties especials de 15 polzades i regulador i limitador de velocitat.

Ja ho saps, si vols aprofitar aquesta oportunitat i emportar-te un Dacia Logan MCV de kilòmetre zero per només 9450 €, contacta amb l’equip comercial de Remm Guitart, que t’assessorarà en tots els teus dubtes i consultes.

*Condicionant Legal: Preus amb el total de descomptes aplicats i condicionats al finançament del vehicle amb l’entitat financera indicada per Remm Guitart, consulta condicions als assessors comercials de Remm Guitart.

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús