PROMOCIÓ REMM GUITART

REMM GUITART 

SERVEIS
DEL WEB

TARGETA

DNI:

TARGETA:


ACCEDIR

DELEGACIONS
REMM GUITART

  MOLINS
  ESPARREGUERA
  MARTORELL
  IGUALADA
  VILANOVA
  VILAFRANCA

PROMOCIÓ Renault Talisman per només 20.700€.


Renault Talisman per només 20.700€.Comparteix aquesta Promoció!

Compartir en Facebook      Compartir en Twitter

Vols més informació?Perquè als concessionaris Remm Guitart de Renault mai tirem la tovallola per oferir-te el millor del mercat actual, t'acostem el renovat TALISMAN  dCi 130cv matriculat el gener del 2017 per 20.700 €. L'aposta segura de Renault amb una berlina personal i amb acabats d'última generació.

El millor vehicle d'Ocasió amb menys de 10.000 km en el seu comptador, que s'ha convertit en la revolució de la nova gamma Renault, adoptant una conducció més dinàmica i proporcionant noves sensacions al volant. Complementat amb set velocitats, t'ofereix una major flexibilitat i reactivitat, alhora que limita el consum i emissions de CO2 gràcies a les tecnologies derivades de la Fórmula 1.

Gaudeix d'aquesta oferta única que només trobaràs als nostres concessionarisRemm Guitart i informa’t amb el nostre personal comercial que t'assessorarà i t'ajudarà en tot el que necessitis. No deixis escapar aquesta oportunitat! Ens trobaràs als nostres concessionaris d'Esparreguera, Igualada, Martorell, Molins de Rei, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. El millor sempre per tu. T’esperem!Promocions destacades


     

Avís Legal
Desenvolupat per Segna Solutions Integrat en els Sistemes de Fidelity for net