CAPTUR

CAPTUR

Renault Captur és un crossover urbà, versàtil i dinàmic. Combina els principals avantatges d’un automòbil: en primer lloc, l’espai i la modularitat d’un monovolum, seguit per la maniobrabilitat i l’agilitat d’una berlina urbana, a més, de l’estil i la versatilitat d’un vehicle SUV.

Captur és sinònim de disseny elegant i robust que aporta sensacions de relax en la conducció. La gamma proposa diversos nivells d’equipament i opcions de personalització per aconseguir un look exterior i interior d’acord amb les teves preferències.

Totes les versions de Renault Captur estan equipades amb Bluetooth®, prens USB i Jack per trucar amb mans lliures i escoltar música en àudio streaming. Com a opció, la tauleta integrada Renault R-Link de 7 polzades proposa altres opcions extres com a navegador TomTom® i internet, sistema de reconeixement vocal, a més d’altres aplicacions especialitzades. Tant si ets un aventurer solitari, com si tens una família urbanita aquest és el teu cotxe.

VULL + INFORMACIÓ

Centre de contacte

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

Gamma Nou Renault Captur consum mixt (l/100km) des de 3,6 fins a 5,6. Emissió de CO2 (g/km) des de 95 fins a 127. 

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS

Oferta vàlida en Península i Balears per a particulars i autònoms, per a comandes i matriculats de l’1 al 31 d’octubre de 2018 d’un Nou Renault Captur Life Energy 66 kW (90 CV) amb Pack Basic que financin amb RCI Banque SA Sucursal a Espanya i lliurin un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Inclou impostos, transport, accionis Represa, pla “estiu de cinema” i promocions ofertes per RECSA. Import mínim a finançar 6.000€. Permanència mínima 24 mesos. Incompatible amb altres ofertes financeres. Model visualitzat: Nou Renault Captur Zen Energy TCe 66 kW (90 CV) amb pintura metal·litzada. PVPR amb impostos, pla “estiu de cinema”, promocions i acció Represa: 15.200€

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús