NUEVO CLIO

NUEVO CLIO

Deixa’t seduir per la passió amb les seves línies estilitzades, elegants i dinàmiques. Renault Clio és una aposta segura, perquè és un vehicle pràctic, intel·ligent i amb consum molt reduït. El seu disseny totalment renovat destaca per la seva expressiva part davantera i les seves corbes esportives.

Renault Clio és sinònim de modernitat oferint nombroses innovacions tecnològiques sense deixar de costat la comoditat i la practicitat. L’àmplia gamma de motoritzacions satisfà totes les necessitats dels clients i garanteix el control de consum de carburant i d’emissions de CO2. En aquest aspecte, el Nou Renault Clio se situa en el millor nivell de la seva categoria. Les seves versions Sport Tourer i Sport completen la gamma Clio aportant un caràcter més familiar i esportiu, respectivament.

VULL + INFORMACIÓ

Centre de contacte

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

Gamma Clio: consum mixt (l/100km) des de 3,3 fins a 5,6. Emissió de CO2 (g/km) des de 85 fins a 127.
CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS

*Oferta vàlida en Península i Balears per a particulars i autònoms, per a comandes i matriculats de l’1 al 31 d’octubre de 2018 d’un Nou Renault Clio Life 1.2 16v 55 kW (75 CV) amb pack Basic que financin amb RCI Banque SA Sucursal a Espanya i lliurin un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Inclou impostos, transport, accionis Represa, pla “estiu de cinema” i promocions ofertes per RECSA. Import mínim a finançar 6.000€. Permanència mínima 24 mesos. Incompatible amb altres ofertes financeres. Model visualitzat: Nou Renault Clio Zen Energy TCe Start & Stop 66 kW (90 CV) amb pintura metal·litzada especial i pack look Zen. PVPR amb impostos, pla “estiu de cinema” , promocions i acció Represa. 12.450€

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús