GRAN SCENIC

GRAN SCENIC

És un vehicle familiar que cuida fins a l’últim detall en tecnologia, seguretat i equipament. Destaca per les seves línies elegants en la seva cara lateral i motllures laterals.

Les noves motoritzacions de Nou Scenic són encara més sòbries i potents, gràcies a la nova gamma de motors Energy ecològica i econòmica. Persegueixen enèrgicament el descens significatiu de les emissions de CO2 i el control del consum.

Gran Scénic s’adapta a les necessitats de transport de les famílies grans, gràcies a les seves 7 places i la seva gran capacitat de modularitat i habitabilitat interior.

El Nou Scenic està equipat amb sistema Visio System. Gràcies a la seva càmera d’alta resolució, detecta les marques en el terra i t’avisa mitjançant una alerta visual i sonora en cas que passis una línia contínua o discontínua de la carretera sense activar l’intermitent. A la nit, aquesta càmera controla l’ajust de les llums i realitza automàticament els ajustos entre llums de carretera i llums d’encreuament.

VULL + INFORMACIÓ

Centre de contacte

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

Gamma Nou Renault Grand Scénic: consum mixt (l/100km) des de 3,9 fins a 6,1. Emissions CO2 (g/km) des de 100 fins a 129. 

Oferta vàlida en Península i Balears per a particulars i autònoms, per a comandes i matriculats de l’1 al 31 d’octubre de 2018 d’un Nou Renault Grand Scénic Life Energy Tce85kw (115cv) finançant a través de RCI BanqueS. a. Sucursal a Espanya i lliurin un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Inclou impostos, transport, accionis Represa i promocions ofertes per RECSA. Import mínim a finançar 6.000€. Permanència mínima 24 mesos. Incompatible amb altres ofertes financeres. Model visualitzat: Nou Renault Grand Scénic Edition One Energy dCi81kW (110CV) amb pintura metal·litzada especial i Pack City. PVPR amb impostos, promocions i acció Represa: 25.241€

NOU RENAULT GRAND SCENIC CANÀRIES 
Oferta vàlida a Canàries per a particulars i autònoms, per a comandes i matriculats de l’1 al 31 d’octubre de 2018 d’un Nou Renault Grand Scénic Life Energy Tce 85kw (115cv)finançant a través de RCI Banque S. a. Sucursal a Espanya i lliurin un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Inclou impostos, transport, accionis Represa i promocions ofertes per RECSA. Import mínim a finançar 6.000€. Permanència mínima 24 mesos. Incompatible amb altres ofertes financeres. Model visualitzat: Nou Renault Grand Scénic Edition One Energy dCi 81kW (110CV) amb pintura metal·litzada especial i Pack City. PVPR amb impostos, promocions i acció Represa: 23.676€

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús