Renault KADJAR

Prepara’t per descobrir Renault KADJAR, el nou crossover de Renault.

Renault KADJAR irromp amb força incorporant noves línies de disseny. És un vehicle versàtil i dinàmic, que s’adapta tant en entorns urbans com en plena naturalesa. El model estarà disponible en versions 4×2 i 4×4, sempre gaudint d’un fort perfil esportiu.

Disposa d’un frontal definit i una silueta atractiva, així com, d’unes línies molt fluides. Al seu interior destaca per la seva habitabilitat i màxim confort, gràcies als seus còmodes seients i materials de fabricació d’alta qualitat.

VULL + INFORMACIÓ

Centre de contacte

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

Gamma Kadjar: consum mixt (l/100km) des de 3,8 fins a 6,2. Emissió de CO2 (g/km) des de 99 fins a 139. 

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS

Oferta vàlida en Península i Balears per a particulars i autònoms, per a comandes i matriculats de l’1 al 31 d’octubre de 2018 d’un Renault Kadjar TECH ROAD TCe 97 kW (130 CV) que financin amb RCI Banque SA Sucursal a Espanya i lliurin un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Inclou impostos, transport, accionis Represa, pla “estiu de cinema” i promocions ofertes per RECSA. Import mínim a finançar 6.000€. Permanència mínima 24 mesos. Incompatible amb altres ofertes financeres Model visualitzat: Renault Kadjar Zen Energy Tce 97 kW (130 CV) amb pintura metal·litzada especial vermell desig i llandes d’aliatge de 48 cm (19”). El sistema R-LINK 2 no inclou navegació i sistema Esteneu Grip en opció. PVPR amb impostos, pla “estiu de cinema”, promocions i acció Represa: 20.812€ 

Apple és una marca registrada d’Apple Inc. Android Acte és una marca comercial de Google Inc.

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús