KANGOO FURGÓ

KANGOO FURGÓ

Amb un disseny totalment renovat, la nova Renault Kangoo presenta en el seu frontal la nova identitat de la marca i introdueix motors d’última generació dci 90 i 110 cv amb consums de combustible molt reduïts.

Kangoo combina potència i sobrietat i introdueix a més, millores quant a insonorització i altres característiques que li fan ser capdavantera en el segment dels vehicles comercials.

VULL + INFORMACIÓ

Centre de contacte

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

Gamma Renault Kangoo: consum mixt (l/100km) des de 4,3 fins a 6,4. Emissions CO2 (g/km) des de 112 fins a 144.

Oferta per a Península, Balears i Canàries de RCI Banque S. a. Sucursal a Espanya de crèdit i lísing aplicable a particulars, autònoms i flotes de proximitat que adquireixin un vehicle Renault VU finançant amb BOX2. Tipus Nominal 0%, Comissió d’Obertura 0%. Import màxim a finançar: 10.000€. Import restant al comptat. Interessos subvencionats per RECSA. Permanència mínima de 24 mesos. Inclou 2 anys o 40.000 kms de Manteniment (la condició que succeeixi abans) a explicar a partir de la data de lliurament del vehicle, d’acord amb l’establert al Programa de manteniment del seu vehicle Renault, a realitzar en qualsevol taller de la Xarxa Renault. Vàlida fins el 31/10/18.  Incompatible amb altres accions financeres.

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús