MASTER COMBI

MASTER COMBI

Renault Master és un vehicle industrial que s’adapta a les teves necessitats. Existeix un ampli ventall de possibilitats de personalització en funció dels usos professionals: versions Furgó, Furgó Doble Cabina, Pis Cabina i Xassís, fins i tot vehicles transformats com a Caixes Obertes, Gran Volum o Bolquets…

Master incorpora com a novetat el sistema de seguretat de control de trajectòria ESP amb funcions d’adherència en terrenys tous, assistent d’arrencada en pendent i anti balanceig de remolc.

VULL + INFORMACIÓ

Centre de contacte

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

Gamma Renault Master: consum mixt (l/100km) des de 6,3 fins a 9,5. Emissions CO2 (g/km) des de 165 fins a 247.

Oferta per a Península, Balears i Canàries de RCI Banque S. a. Sucursal a Espanya de crèdit i lísing aplicable a particulars, autònoms i flotes de proximitat que adquireixin un vehicle Renault VU finançant amb BOX2. Tipus Nominal 0%, Comissió d’Obertura 0%. Import màxim a finançar: 10.000€. Import restant al comptat. Interessos subvencionats per RECSA. Permanència mínima de 24 mesos. Inclou 2 anys o 40.000 kms de Manteniment (la condició que succeeixi abans) a explicar a partir de la data de lliurament del vehicle, d’acord amb l’establert al Programa de manteniment del seu vehicle Renault, a realitzar en qualsevol taller de la Xarxa Renault.Vàlida fins el 31/10/18. Incompatible amb altres accions financeres.

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús