MASTER MERCANCÍAS TRANSPORTE ABIERTO

MASTER MERCANCÍAS TRANSPORTE ABIERTO

Renault Master Mercaderies Transport Obert és un vehicle industrial que s’adapta a les necessitats del teu negoci. Existeix una àmplia oferta d’opcions de personalització com aquesta que permet el transport de mercaderies de grans volums.

Master incorpora com a novetat el sistema de seguretat de control de trajectòria ESP amb funcions extremes d’adherència, un sistema d’assistent d’arrencada en costa i anti balanceig de remolc.

VULL + INFORMACIÓ

Centre de contacte

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

Gamma Renault Master: consum mixt (l/100km) des de 6,3 fins a 9,5. Emissions CO2 (g/km) des de 165 fins a 247.

Oferta per a Península, Balears i Canàries de RCI Banque S. a. Sucursal a Espanya de crèdit i lísing aplicable a particulars, autònoms i flotes de proximitat que adquireixin un vehicle Renault VU finançant amb BOX2. Tipus Nominal 0%, Comissió d’Obertura 0%. Import màxim a finançar: 10.000€. Import restant al comptat. Interessos subvencionats per RECSA. Permanència mínima de 24 mesos. Inclou 2 anys o 40.000 kms de Manteniment (la condició que succeeixi abans) a explicar a partir de la data de lliurament del vehicle, d’acord amb l’establert al Programa de manteniment del seu vehicle Renault, a realitzar en qualsevol taller de la Xarxa Renault. Vàlida fins el 31/10/18. Incompatible amb altres accions financeres.

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús