MASTER MERCADERIES TRANSPORT TANCAT

MASTER MERCADERIES TRANSPORT TANCAT

El Master venç el repte de reduir el consum de carburant i les emissions de CO2 millorant el rendiment. Les noves motoritzacions Energy dCi 135 i Energy dCi 165 ofereixen una potència superior i permeten estalviar fins a -1,5 l / 100 km de carburant. Gràcies a la tecnologia Twin Turbo, associada al Stop&Start i el ESM (Energy Smart Management- recuperació de l’energia durant la desacceleració), el Nou Master consumeix 6,9 l / 100 km*.

La tecnologia «Twin Turbo» permet conciliar en un motor diésel un baix règim i una potència elevada, convertint així en un privilegi la conducció. Gràcies a aquest sistema, el motor funciona sempre en els seus nivells òptims de rendiment en benefici immediat del consum, les emissions de CO2 i la teva eficàcia.

VULL + INFORMACIÓ

Centre de contacte

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

Gamma Renault Master: consum mixt (l/100km) des de 6,3 fins a 9,5. Emissions CO2 (g/km) des de 165 fins a 247.

Oferta per a Península, Balears i Canàries de RCI Banque S. a. Sucursal a Espanya de crèdit i lísing aplicable a particulars, autònoms i flotes de proximitat que adquireixin un vehicle Renault VU finançant amb BOX2. Tipus Nominal 0%, Comissió d’Obertura 0%. Import màxim a finançar: 10.000€. Import restant al comptat. Interessos subvencionats per RECSA. Permanència mínima de 24 mesos. Inclou 2 anys o 40.000 kms de Manteniment (la condició que succeeixi abans) a explicar a partir de la data de lliurament del vehicle, d’acord amb l’establert al Programa de manteniment del seu vehicle Renault, a realitzar en qualsevol taller de la Xarxa Renault. Vàlida fins el 31/10/18. Incompatible amb altres accions financeres.

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús