MEGANE SPORT TOURER

MEGANE SPORT TOURER

La gamma Mégane incorpora models millorats, més elegants gràcies a elements específics de disseny disponibles com a opcions: llandes d’aliatge, vidres sobre tintats, volant de cuir, tapisseries de qualitat, etc. És un turisme espaiós, polivalent i confortable, amb una personalitat molt dinàmica.

VULL + INFORMACIÓ

Centre de contacte

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

Renault Mégane Sport Tourer: consum mixt (l/100km) des de 3,7 fins a 6. Emissions CO2 (g/km) des de 95 fins a 134.

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS
Oferta vàlida en Península i Balears per a particulars i autònoms, per a comandes i matriculats de l’1 al 31 d’octubre de 2018 d’un Renault Mégane Sport Tourer TECH ROAD Energy TCe 74kW (100CV), finançant a través de RCI Banque S. a. Sucursal a Espanya i lliurin un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Inclou impostos, transport, accionis Represa, pla “estiu de cinema” i promocions ofertes per RECSA. Import mínim a finançar 6.000€. Permanència mínima 24 mesos. Incompatible amb altres ofertes financeres. Model Visualitzat: Renault Mégane Sport Tourer GT Energy TCe 151kW (205CV) EDC amb pintura metal·litzada especial i llandes de 46 cm (18″). PVPR amb impostos, pla “estiu de cinema”, promocions i acció Represes: 24.102€.

CONDICIONS LEGALS PER A CANÀRIES
Preu des de: 13.300€
Oferta vàlida a Canàries per a particulars i autònoms, per a comandes i matriculats de l’1 al 31 d’octubre de 2018 d’un Renault Mégane Sport Tourer TECH ROAD Energy TCe 74kW (100CV), finançant a través de RCI Banque S. a. Sucursal a Espanya i lliurin un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Inclou impostos, transport, accionis Represa, pla “estiu de cinema” i promocions ofertes per RECSA. Import mínim a finançar 6.000€. Permanència mínima 24 mesos. Incompatible amb altres ofertes financeres. Model Visualitzat: Renault Mégane Sport Tourer GT Energy TCe 151kW (205CV) EDC amb pintura metal·litzada especial i llandes de 46 cm (18″). PVPR amb impostos, pla “estiu de cinema”, promocions i acció Represa: 22.473€.

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús