Nuevo Renault ZOE

Nuevo Renault ZOE

Renault Zoe és un vehicle compacte i 100% elèctric. Disposa d’una autonomia de 400 quilòmetres NEDC* gràcies al sistema “Range Optimizer” que inclou tres rellevants innovacions: sistema de frenada amb recuperació d’energia, bomba de calor per refredar o escalfar l’habitacle, i els seus pneumàtics exclusius Michelin de baixa resistència al rodament.

Renault Zoe es recarrega al propi domicili, gestionarem la instal·lació del punt de recàrrega encarregant-lo a professionals qualificats per garantir la seva seguretat. ZOE es recarrega tranquil·lament durant la nit encara que també existeix l’opció de càrrega ràpida, en tan sols 4 hores, Renault Zoe està llest per començar a circular.

 

Renault Zoe, el vehicle zero emissions que li ofereix un benestar únic dia a dia. Per a tots nosaltres! Solució de mobilitat intel·ligent per als nostres trajectes diaris.

 

PUNTS FORTS: Disseny seductor i centrat en el teu benestar, Renault Zoe Preview et cuidrà.

  • Avantatges de comprar un cotxe elèctric:
  • 0 emissions de CO2
  • Estalvi: Estalvies fins a un 40% en manteniment: sense canvis d’oli, ni corretges, ni filtres…
  • Estalvi: menys factura de llum en comparació del repostatge de gasolina/gasoil.
  • Rapidesa: par màxim des del primer segon.
  • Comoditat: Vehicle ideal per a la ciutat
  • Rapidesa: càrrega ràpida.
  • En llogar la bateria, t’estalvies el comprar-la perquè et surt més barat.
  • Canvi de bateria gratis en cas de pèrdua de recàrrega.
  • Tenim els millors preus del mercat en vehicles elèctrics.
VULL + INFORMACIÓ

Centre de contacte

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

Zero emissions de CO2 durant el seu ús, excepte en les peces de desgast.
CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS
Preu des de 16.600€
PVP recomanat en Península i Balears per Renault ZOE Life 40 Flexi. Inclou IVA, transport, promocions descompto especial Renault, descompte del Programa MOVEA 2017 finançat pel Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, descompte de 750€ per achatarramiento d’un vehicle que compleixi els requisits que estableix el Programa MOVEA 2017 i descompte equivalent al cost d’instal·lació d’un punt de càrrega vinculat que compleixi les condicions del Programa MOVEA 2017. El client es beneficiarà d’aquest descompte sempre que renunciï a la instal·lació del punt de càrrega, assenyalant la corresponent casella en el formulari de sol·licitud. (PVP sense ajudes del govern i sense promocions: 24.885€). Oferta vàlida per a particulars i autònoms segons condicions del Programa MOVEA 2017 establertes en el Reial decret 617/2017, del 16 de juny de 2017, pel qual es regula la concessió directa d’ajudes per a l’adquisició de vehicles d’energies alternatives i per a la implantació de punts de recarrega de vehicles elèctrics en 2017. Oferta vàlida des del 16 de juny de 2017 fins al 31 d’agost de 2017 o fi de fons. No inclou el lloguer de la bateria que haurà de formalitzar-se amb OVERLEASE segons condicions i preus establerts. Oferta no compatible ni acumulable amb qualsevol ajuda pública. Model visualitzat: Renault ZOE Intens 40 Flexi amb PM i llandes d’aliatge 43 cm (17’’) Techrun. PVPR en Península i Balears: 19.110€, amb les mateixes condicions que el model ofert. (PVP sense ajudes del govern i sense promocions: 27.395€). Vàlid per a comandes que es beneficiïn del Pla MOVEA 2017 realitzats des de 16 de juny de 2017 fins al 30 de setembre de 2017 o fi de fons.

CONDICIONS LEGALS PER A CANÀRIES
Preu des de: 14.100€
PVP recomanat a Canàries per Renault ZOE Life 40 Flexi. Inclou impostos, transport, promocions descompto especial Renault, descompte del Programa MOVEA 2017 finançat pel Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat, descompte de 750€ per achatarramiento d’un vehicle que compleixi els requisits que estableix el Programa MOVEA 2017 i descompte equivalent al cost d’instal·lació d’un punt de càrrega vinculat que compleixi les condicions del Programa MOVEA 2017. El client es beneficiarà d’aquest descompte sempre que renunciï a la instal·lació del punt de càrrega, assenyalant la corresponent casella en el formulari de sol·licitud. (PVP sense ajudes del govern i sense promocions: 21.183€). Oferta vàlida per a particulars i autònoms segons condicions del Programa MOVEA 2017 establertes en el Reial decret 617/2017, del 16 de juny de 2017, pel qual es regula la concessió directa d’ajudes per a l’adquisició de vehicles d’energies alternatives i per a la implantació de punts de recarrega de vehicles elèctrics en 2017. Oferta vàlida des del 16 de juny de 2017 fins al 31 d’agost de 2017 o fi de fons. No inclou el lloguer de la bateria que haurà de formalitzar-se amb OVERLEASE segons condicions i preus establerts. Oferta no compatible ni acumulable amb qualsevol ajuda pública.Model visualitzat: Renault ZOE Intens 40 Flexi amb PM i llandes d’aliatge 43 cm (17’’) Techrun. PVPR en Península i Balears: 16.267€, amb les mateixes condicions que el model ofert. (PVP sense ajudes del govern i sense promocions: 23.320€). Vàlid per a comandes que es beneficiïn del Pla MOVEA 2017 realitzats des de 16 de juny de 2017 fins al 30 de setembre de 2017 o fi de fons.

400 km d’autonomia homologada segons el cicle d’homologació Europeu NEDC (New European Driving Cycle) del Nou Renault ZOE amb bateria ZE 40, amb llandes de 41 cm (16”). Aquesta autonomia pot variar d’acord amb la tipologia de la via, la velocitat, l’ús de l’aire condicionat i la calefacció, i el tipus de conducció. Per exemple, en una via interurbana, es poden recórrer aproximadament 200 km en condicions hivernals i 300 km en condicions normals

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús