TRAFIC FURGÓN

TRAFIC FURGÓN

El Nou Renault Trafic incorpora una àmplia gamma d’equipaments nous que milloren el dia a dia dels clients professionals. La seva cabina és una autèntica oficinal mòbil, gràcies als seus nous sistemes d’organització i de tecnologia.

Renault Trafic proposa una gamma de motoritzacions flexibles i molt econòmiques. A més, incorporen la tecnologia Twin Turbo, associada al sistema Stop & Start, que permet reduir el consum de combustible per sota dels 6 litres als 100 km.

VULL + INFORMACIÓ

Centre de contacte

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

Gamma Renault Trafic: consum mixt (l/100km) des de 5,6 fins a 6,9. Emissions CO2 (g/km) des de 145 fins a 178.
Millor consum en la seva categoria segons NEDC.

Oferta per a Península, Balears i Canàries de RCI Banque S. a. Sucursal a Espanya de crèdit i lísing aplicable a particulars, autònoms i flotes de proximitat que adquireixin un vehicle Renault VU finançant amb BOX2. Tipus Nominal 0%, Comissió d’Obertura 0%. Import màxim a finançar: 10.000€. Import restant al comptat. Interessos subvencionats per RECSA. Permanència mínima de 24 mesos. Inclou 2 anys o 40.000 kms de Manteniment (la condició que succeeixi abans) a explicar a partir de la data de lliurament del vehicle, d’acord amb l’establert al Programa de manteniment del seu vehicle Renault, a realitzar en qualsevol taller de la Xarxa Renault. Vàlida fins el 31/10/18. Incompatible amb altres accions financeres.

VULL QUE EM TRUQUIM

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús

 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús