5 dades interessants del Renault Zoe

Avui a Remm Guitart us presentem 5 dades a tenir en compte en el moment de comprar un Renault Zoe. Analitzem quant de temps dura la bateria d’un vehicle elèctric i com es desgasta per la temperatura i altres factors externs.

  1. Quant dura la bateria? Les bateries d’ió liti han millorat molt l’autonomia dels vehicles elèctrics. El Renault Zoe pot circular durant 300 kilòmetres reals, segons les últimes proves WLTP.

  2. Afecta la temperatura? Les temperatures extremes de Rússia o Egipte poden afectar a la duració de la bateria. Rodar sota zero o per sobre dels 30 º C pot afectar el sistema elèctric de climatització, requerint més energia.

  3. Es desgasta? Com qualsevol altre peça d’un vehicle, les bateries es deterioren, però en comparació podem dir que els efectes són mínims. Una bateria pot arribar a perdre un 8% per cada 150.000 kilòmetres d’autonomia.

  4. Com es carrega la bateria? Pots carregar el cotxe en un endoll qualsevol, gràcies al Carregador Camaleó, que és compatible amb tots els formats del sector.

  5. Quin manteniment té un vehicles elèctric? Aquests és una altra dels grans avantatges, ja que necessita molt poques peces mecàniques, el que acaba significant menys manteniment.

Ja ho saps, si vols descobrir totes les possibilitats de la conducció elèctrica, vine als concessionaris de Remm Guitart i prova tu mateix la gama elèctrica de Renault.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús