Dn77S4fUwAAFQ2z

5 mites sobre els cotxes elèctrics que convé repassar

  • Un cotxe híbrid i un elèctric són el mateix: tot i que són dues opcions menys contaminants que els vehicles convencionals el cotxe elèctric té nombrosos avantatges, són més silenciosos, fàcils de conduir i sostenibles
  • Es tracta de cotxes cars: Tot i que és cert que el preu de compra és superior a la llarga el cost és inferior, ja que el manteniment és més barat i els conductors disposen d’incentius fiscals.
  • Són tan silenciosos que són perillosos: És cert que el motor és molt silenciós però tots els vehicles elèctrics de Renault emeten un so artificial, suficientment clar perquè els vianants puguin sentir-ho.
  • És difícil carregar el cotxe: Aquesta idea es va estendre perquè fa uns anys no hi havia gaires punts de càrrega però ara hi ha fins a 131.000 punts de càrrega distribuïts per tota Europa.
  • Només són útils per la ciutat: Amb la millora de l’autonomia amb un cotxe elèctric Renault ZOE podràs conduir distàncies de fins a 300 km amb només una càrrega.

Si estàs dubtant si comprar un cotxe elèctric vine ara als concessionaris de Remm Guitart i et resoldrem tots els dubtes que tinguis.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús