REMM Motius Fb Shared CAT

5 motius pels quals comprar un cotxe nou abans que acabi l’any

Estàs pensant a comprar un cotxe nou? A poc més d’un mes d’acabar l’any, et donem 5 motius pels quals comprar un cotxe nou abans que acabi el 2020:

 

  1. Entrada en vigor del cicle WLTP

El 2018, el Govern espanyol va establir una moratòria que finalitza el 2020. Pel que des de l’1 de gener de 2021 s’aplicarà l’impost de matriculació sobre els resultats WLTP. El 2021 els models exempts de pagar aquest impost, hauran de fer-ho (un 4,75%). Pel que fa als cotxes que ja pagaven l’impost poden trobar-se amb un increment, si al passar les emissions a WLTP, canvien de tram. Actualment, els cotxes que emeten entre 120 i 160 g/km, que paguen aquest esmentat 4,75%, corren el risc de pujar al tram superior.

 

  1. Fi dels plans Renove i Moves II

El Pla Renove caduca al 31 de desembre s’hagin esgotat o no els fons. De manera que, comprar abans de final d’any garanteix poder acollir-se a aquest pla. En el cas de les ajudes a la compra de cotxes elèctrics i híbrids endollables, el Pla Moves II, no té el problema de caducitat, ja que té una vigència de dotze mesos després de la data d’implementació, que ha estat diferent en cada comunitat autònoma. Pel que el problema pot arribar per l’esgotament de fons. Els descomptes arriben als 5.500 € per als models elèctrics si s’envia a ferralla un cotxe de més de set anys.

 

  1. Possible increment de preu derivat de les multes de la UE per emissions

A finals de 2020 es tanca el primer recompte de les emissions mitjanes de cada grup industrial fabricant d’automòbils. Cada un ha d’arribar a la mitjana establerta per la UE que oscil·la entre els 95 i els 132 gr/km. Les multes són elevades. Els fabricants hauran de pagar 95€ per cada cotxe venut i per cada gram que excedeixi la seva quota.

 

  1. Les ofertes de final d’any de fabricants i concessionaris

A finals d’any sempre és bon moment per comprar un cotxe nou. Es tanca l’any fiscal i sempre apareixen interessants ofertes de cotxes d’estoc, km0 ja matriculats, etc. que els concessionaris es volen treure de sobre (pel motiu que sigui) o que la seva venda és imprescindible per aconseguir els objectius anuals marcats. D’altra banda, per estalviar la pujada de l’impost de matriculació, pot ser que també es donin automatriculacions de cotxes que pujaran de tram el 2021.

 

  1. Increment del preu de les assegurances el 2021

El Projecte de pressupostos generals de l’Estat per a 2021 preveu un increment del 6% al 8% de l’impost sobre les primes d’assegurança. Per aquest motiu, qualsevol assegurança que es contracti a partir de l’1 de gener de 2021 tindrà un increment d’un 2%. Independentment de la cobertura que tingui, ja que es tracta d’una pujada impositiva.

 

T’animes a comprar un cotxe nou abans que acabi l’any? A Remm Guitart, com a concessionari Renault i Dacia a Esparreguera, Molins de Rei, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú i Igualada, comptem amb una àmplia gamma de vehicles: vehicles elèctrics, vehicles híbrids, vehicles comercials … Siguin quines siguin les teves necessitats tenim el teu cotxe ideal.

 

VULL MÉS INFORMACIÓ

VULL QUE EM TRUQUIN

 

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús