1200 1486914335na3

5 raons per a comprar un cotxe elèctric

A Remm Guitart creiem en els cotxes elèctrics i en els seus beneficis, a curt i llarg termini, per això et donem cinc raons perquè tu també decideixis apostar per aquest tipus de vehicle. A més, Renault compta amb tres models diferents: el sempre versàtil Zoe, el Kangoo Z.E. amb la mateixa capacitat que l’original, però sense emissions i el Twizy, perfecte pels teus desplaçaments per ciutat. No t’ho pensis més i uneix-te a la febre dels elèctrics:

  • No hauràs de gastar diners en reparacions: A diferència dels vehicles convencionals, els cotxes elèctrics, quasi no pateixen desgast i gràcies a això no farà falta que visitin el taller tan sovint.
  • Estalvi econòmic: Tot i que hauràs de carregar el cotxe a casa o en un punt de recàrrega, l’electricitat és molt més barata que no pas el gasoil o la gasolina.
  • Emissions zero: Un dels principals avantatges dels cotxes elèctrics és que no emeten CO2 a l’atmosfera, per tant, amb el teu vehicle contribuiràs a fer el planeta una mica millor.
  • Perfecte per a desplaçaments per ciutat: Sovint es diu que els cotxes elèctrics tenen poca autonomia, però el cert és que en els nostres desplaçaments diaris no acostumem a fer més de 150 km. Per tant, són perfectes per moure’ns per ciutat.
  • Fan molt poc soroll: Sense el soroll del motor, el viatge és molt més relaxat i no fa falta alçar la veu o apujar el volum de la ràdio.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús