REMM Michelin FB Shared CAT

Aconsegueix amb la compra de pneumàtics Michelin fins a 80€ de regal

Coneixes la nova promoció de pneumàtics Michelin? Fins al 14 d’agost per la compra de pneumàtics per a turisme, 4X4, SUV camioneta o moto*, podràs emportar-te fins a 80€ amb regals: xec carburant, xec taller o xec Restaurant Guia Michelin**.

 

Per aconseguir aquests regals, un cop hagis comprat els teus pneumàtics al teu taller REMM GUITART de confiança, hauràs d’entrar a la web: www.michelin.es/promociones, emplenar les teves dades i seleccionar el regal que prefereixis. És imprescindible pujar la factura abans del 31 d’agost. Sols seran tramitats aquells formularis que aportin una factura de pneumàtics comprats i muntats al mateix establiment, amb un límit de 8 pneumàtics per persona.

 

La promoció està limitada a 75.000 unitats de pneumàtics Michelin de les games turisme, SUV/4X4, camioneta i de pneumàtics Michelin de moto, exclusivament de les games: Michelin Power Slick 2, Power Cup 2, Power GP, Power 5, Pilot Power 3, Road 5, Road 5 GT, Pilot Road 4, Pilot Road 4 GT, Commander III Cruiser, Commander III Touring, Commander II, Scorcher 11, Scorcher Sport, Scorcher 21, Scorcher 31, Scorcher 32, Road 5 Trail i Anakee Adventure.

 

*Consulta la gama moto des d’aquí.

** Consulta les condicions de la promoció i els regals des d’aquí.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús