REMM Michelin Fb Shared CAT (1)

Aconsegueix amb Michelin fins a 60€ de regal

Coneixes la nova promoció de pneumàtics Michelin? Fins al 30 de setembre per la compra de pneumàtics per a turisme, SUV i 4×4, podràs emportar-te fins a 60€ amb targetes regal (El Corte Inglés, Decathlon, Fnac i Casa del Libro) o Saldo Glovo.

Per aconseguir aquests regals, un cop hagis comprat els teus pneumàtics al teu taller REMM GUITART de confiança, hauràs d’entrar a la web: www.michelin.es/promociones, emplenar les teves dades i seleccionar el regal que prefereixis. És imprescindible pujar la factura abans del 31 de setembre. Sols seran tramitats aquells formularis que aportin una factura de pneumàtics comprats i muntats al mateix establiment, amb un límit de 8 pneumàtics per persona.

La promoció està limitada a 40.000 unitats de pneumàtics Michelin de les games turisme o SUV/4X4. Poden participar de la present promoció totes aquelles persones major d’edat que
comprin i sol·licitin muntatge de pneumàtics de la marca MICHELIN de les gammes Turisme o SUV / 4×4 en els tallers de pneumàtics de venda directa adherits a la promoció. Els pneumàtics han de ser destinats per l’autoconsum i no per a la revenda ni per a vehicles de flotes de rènting. Consulta les condicions de la promoció i els regals des d’aquí.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús