REMM Michelin FB Shared CAT

Aconsegueix grans avantatges amb la compra de pneumàtics Michelin

Michelin es compromet a què la durada mínima del pneumàtic sigui de 40.000 km per a totes les gammes, Turisme i SUV, de llanda 18 o superior. I, per a la gamma MICHELIN Pilot Sport, la durada és de 30.000 km. No s’inclouen a la promoció els pneumàtics MICHELIN Pilot Sport Cup 2, MICHELIN Pilot Sport Cup 2R i MICHELIN Pilot Sport Cup 2 Connect.

 

La vigència del premi és de 3 anys des del moment de la venda del pneumàtic (data factura). Si el pneumàtic arriba al límit legal de vida útil (quan el desgast té una

profunditat en el dibuix de tan sols 1,6 mm) amb anterioritat als quilòmetres abans esmentats Michelin li abonarà:

  • 0,005€ per cada km que resti entre la durada garantida i la realment existent en el moment d’arribar al límit legal de vida útil, si es tracta d’un pneumàtic de les gammes Turisme i SUV, de llanda 18 o superior.
  • 0,0065€ per cada km que resti entre la durada garantida i la realment existent en el moment d’arribar al límit legal de vida útil, si es tracta d’un pneumàtic de la gamma MICHELIN Pilot Sport (excepte els pneumàtics MICHELIN Pilot Sport Cup 2, MICHELIN Pilot Sport Cup 2R i MICHELIN Pilot Sport Cup 2 Connect).

 

És requisit imprescindible per accedir a l’assegurança, fer una visita anual al tallerper al seguiment del desgast i els quilòmetres realitzats. Els possibles costos associats a les revisions, així com els possibles serveis proposats pel taller, seran a càrrec de l’usuari. Si el pneumàtic arriba al límit legal de vida útil (quan el desgast té una profunditat en el dibuix de tan sols 1,6 mm) amb anterioritat als Km abans citats, li serà requerida la informació de les revisions, de manera que ha de sol·licitar i guardar els documents que acreditin la realització d’aquestes.

 

L’assegurança no es concedirà en cas d’ús indegut del pneumàtic. En les revisions periòdiques es podrà comprovar si l’ús és adequat, i corregir l’ús quan no sigui correcte: desgastos irregulars del pneumàtic, circulació per vies no aptes, muntatge inadequat, deficient alineació de la direcció, paral·lel defectuós. En cas de mal estat d’un dels pneumàtics no és procedent indemnitzar també per l’altre pneumàtic de el mateix eix encara que tots dos hauran de substituir al mateix temps.

 

Per adherir-se a aquesta promoció és imprescindible emplenar aquest formulari i adjuntar la factura corresponent. A més a més, també podràs participar al sorteig de 50 experiències gastronòmiques valorades amb 200€ que podràs gaudir en qualsevol restaurant de la Guia Michelin 2021. Els sorteigs es celebraran els dies 30 d’abril, 31 d’agost i 15 de desembre de 2021. Consulta els detalls aquí.

 

 

VULL MÉS INFORMACIÓ

VULL QUE EM TRUQUIN

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús