Shared FB VEHICULO E CAT

APROFITA EL PLA MOVES I ESTRENA UN VEHICLE ELÈCTRIC RENAULT AMB FINS A 5.500€ DE DESCOMPTE

Vols estrenar un vehicle elèctric i estalviar-te fins a un 40% en manteniment? Ara és el moment! Des del dimarts 21 de maig es poden demanar a Catalunya les ajudes del pla estatal MOVES per a la compra de vehicles elèctrics i híbrids. D’aquesta manera, el govern facilita directament als interessats bonificacions de fins a 5.500€ previ lliurament d’un vehicle per desballestar de més de 10 anys.

 

Dels 7,2 milions d’euros que li corresponen a Catalunya del pla MOVES, un total de 3,2 milions es destinaran a subvencionar la compra de vehicles elèctrics i híbrids. D’aquests, 1,4 milions d’euros s’han reservat per a compradors particulars, mentre que la resta en principi serà per a les flotes d’empreses.

 

Als concessionaris Remm Guitart a Molins de Rei, Igualada, Esparreguera, Martorell, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú trobaràs la gamma de vehicles elèctrics Renault al millor preu amb els quals generaràs 0 emissions de CO2 i estalviaràs fins a un 40% en el manteniment sense canvis d’oli, ni corretges, ni filtres.

 

Destaca el Renault Zoe, un vehicle compacte i 100% elèctric amb el qual pots gaudir d’una conducció fluida amb 0 emissions, sense soroll del motor ni canvi de marxes. També pots estrenar un Renault Twizy, un biplaça 100% elèctric, pràctic, segur i econòmic. Finalment si fas un ús professional del vehicle t’oferim la Renault Kangoo Z.E. i la Master Z.E.

 

Vine a descobrir la gamma elèctrica Renault a Remm Guitart i aprofita les ajudes del Pla Moves!

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús