Shared FB Fira Del Vehicle CAT

Aprofita els descomptes exclusius de Remm Guitart a la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilanova

El cap de setmana del 4 i 5 de maig tindrà lloc la 28a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilanova i la Geltrú que enguany estrena nova ubicació a la Plaça del Port, al passeig marítim, amb més de 6.500 metres quadrats d’exposició.

 

Des de Remm Guitart hi participarem amb una selecció de vehicles d’ocasió Renault i Dacia amb descomptes especials i grans condicions de finançament.

 

La reubicació de la fira a la nova plaça oberta al passeig marítim permet gaudir d’un espai més ampli i fa possible que els interessats en la compra d’un cotxe puguin sortir a provar els vehicles.

 

L’horari de la fira serà de 10 a 20h tant dissabte 4 com diumenge 5 de maig i l’entrada serà lliure. Al llarg del cap de setmana, els visitants podran gaudir d’un servei de foodtruck per acompanyar la visita i un espai infantil per als més petits. La Fira organitzarà també un sorteig d’un Ipad entre tots els assistents.

 

La Fira del Vehicle d’Ocasió està organitzada per l’Associació de Concessionaris de Vilanova, amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

 

Us hi esperem!

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús