Shared FB Momento Renault CAT

APROFITA LA PROMOCIÓ MOMENT RENAULT I ESTRENA COTXE AMB FINS A 7.000€ DE DESCOMPTE

Vols estrenar un Renault? Ara és el teu moment! Fins al 30 d’abril t’oferim fins a 7.000€* de descompte en la gamma Renault.

 

No deixis passar l’oportunitat i gaudeix de les línies estilitzades, elegants i dinàmiques del Renault Clio des de 10.400€ amb un descompte especial de fins 5.300€. Amb un disseny totalment renovat, destaca per la seva expressiva part davantera i les seves corbes esportives.

 

Si prefereixes un SUV, pots emportar-te un Captur equipat amb l’última tecnologia des de només 12.900€ i amb fins a 4.700 € de descompte.

 

Amb la promoció Moment Renault podràs aconseguir també fins a 7.000€ de descompte en el Mégane, que pot ser teu des 13.300€.

 

* Descompte de fins a 7.000 € impostos inclosos a Península i Balears i 6.200 € a Canàries vàlid per a la gamma de turismes de Renault (exc. ​​Renault ZOE). Descompte vàlid per a Renault Mégane per comandes realitzades l’1 al 30 d’abril i que financin amb Preference de RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya i lliurin un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Finançament subjecte a l’estudi i acceptació per part de RCI Banque S.A Suc. a Espanya. No inclou costos financers ni per serveis annexos derivats del finançament. Import mínim a finançar 6.000 €. Permanència mínima 24 mesos. Incompatible amb altres ofertes financeres. Models visualitzats: Renault Captur, Clio i Megane. Consulta models, condicions i equipament amb els assessors comercials de Remm Guitart.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús