REMM Talisman Fb Shared CAT

Aprofita! Renault Talisman seminou des de 20.850€

 

D’oportunitats com aquesta n’hi ha ben poques, aprofita-la i aconsegueix el teu Renault Talisman seminou a un preu mai vist. Pot ser teu des de 20.850€ amb 4 anys de garantia i 1 any d’assegurança a tot risc gratis. I a més, no el pagaries fins setembre. Accedeix al nostre catàleg de cotxes seminous i mira els Renault Talisman que tenim disponibles. 

 

Els Renault Talisman destaquen per la seva comoditat i elegància. El seu equipament interior és innovador i s’adapta perfectament al teu estil de vida. Doncs disposa de tres versions (Limited, Zen i Initiale Paris) i, a més, hi ha la possibilitat de posar-li diferents accessoris per respondre a totes les teves necessitats. 

 

També destaquen per la seva alta tecnologia. El seu ampli sostre elèctric i panoràmic, ofereix un interior lluminós i obert a l’exterior. Gràcies a la tecnologia MULTI-SENSE podràs personalitzar l’ambient lluminós i amb el sistema Multimèdia R-LINK 2 podràs gestionar tota la tecnologia de Renault Talisman gràcies a la seva pantalla de 22 cm (8,7”).

 

Un altre detall que trobem a l’interior, son els seus amplis seients amb massatge, ventilats i calefactables per a gaudir d’una millor comoditat i tranquil·litat en els teus desplaçaments. Tranquil·litat també és la que aporta el sistema Renault Easy Drive amb les següents prestacions: assistent de conducció en autopista i amb tràfic, regulador de velocitat adaptatiu, sistema head-up display, canvi automàtic de llums de carretera, Easy Park Assist, càmera del darrere, càmera 360º, ajuda a l’aparcament pel davant, darrere i laterals.

 

Ara és el moment, a REMM GUITART tenim un Renault Talisman seminou que t’està esperant, posa’t en contacte amb nosaltres (610 591 790 – leadsremm@remmguitart.com) i no el deixis escapar!

 

*Oferta vàlida per a particulars i autònoms finançant amb RCI Banque, SA Sucursal a Espanya a través de la promoció per a Vehicles d’Ocasió Renault de 4 a 21 mesos d’antiguitat. Talisman, 2.000 € de descompte finançant un import mínim de 6.000 €. Inclou regal d’1 any d’assegurança Auto a tot risc amb franquícia de 600 €. Campanya de tres quotes de carència començant la primera quota al setembre. Oferta vàlida fins al 31/07/20. Concessionari oficial Renault i Dacia a Molins de Rei, Esparreguera, Martorell, Igualada, Vilafranca, Vilanova i la Geltrú. En tots els nostres concessionaris hem implementat protocols de seguretat per garantir la protecció dels nostres clients i col·laboradors

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús