Correa Distribucion CAT

Aprofita’t d’un gran descompte pel canvi del teu kit de distribució

El kit de distribució està format per la corretja de distribució, corrioles, tensors i cargols. Com podràs imaginar, es tracta d’un dels elements més importants per al funcionament del motor del teu vehicle. Entre altres funcions, és el responsable del correcte funcionament del sistema de distribució o de regular l’entrada i sortida de gasos dins del cilindre.

 

Per garantir la seguretat dels teus desplaçaments i per a un bon manteniment del sistema de distribució, és recomanable canviar el kit de distribució, bomba d’aigua i anticongelant. Les visites periòdiques al taller no només poden dur a terme aquesta operació, sinó que també poden anticipar-la abans que que es produeixin danys majors.

 

Fins al 30 d’abril, pots beneficiar-te d’un descompte de fins a 120€* pel canvi del teu kit de distribució. Aprofita aquesta ocasió per guanyar seguretat i tranquil·litat al millor preu!

 

*Promoció vàlida des del 3 de febrer fins al 30 d’abril de 2020. Descompte de 80€ impostos inclosos per als vehicles Renault o Dacia que canviïn el kit de distribució de peça d’origen, o corretja d’accessoris més bomba d’aigua de peça d’origen en els vehicles de cadena. Descompte de 120€ impostos inclosos per als vehicles Renault o Dacia que canviïn el kit de distribució més la bomba d’aigua de peça d’origen. Consulta resto de condicions en el teu taller habitual.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús