REMM SaloOcasio Fb Shared CAT (1)

Aquest any, el Saló d’Ocasió molt a prop de casa teva

Estem travessant una situació sense precedents a nivell global com a conseqüència de la pandèmia, però malgrat les circumstàncies no volem que deixeu de gaudir dels avantatges del Saló Ocasió.

 

Acostumat a reunir les principals marques amb la millor oferta de cotxes seminous, el Saló Ocasió es converteix en l’oportunitat perfecte per canviar-se de cotxe i complir, entre d’altres, amb les noves normatives en zones de baixes emissions a la ciutat de Barcelona. En aquest sentit, enguany ens hem adaptat a les noves normatives sanitàries traslladant el Saló de Fira Barcelona a cadascun dels nostres concessionaris, on durant tres dies oferirem les millors ofertes i promocions del mercat.

 

Vilanova, Vilafranca, Molins, Esparreguera, Martorell o Molins de Rei, acosta’t a qualsevol dels nostres concessionaris entre el 10 i el 12 de desembre i beneficia’t dels millors preus i els millors descomptes. Cerques seguretat, confort i qualitat? Troba-la al millor preu a REMM GUITART Sol·licita més informació i beneficia’t d’aquesta gran oferta.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús