Shared FB Captur CAT

Ara a Remm Guitart, estalvia’t fins a 4.700€ en la compra del Renault Captur

Vols gaudir de l’esperit crossover urbà, versàtil i dinàmic del Renault Captur a un preu imbatible? Fins el 30 d’abril amb la promoció Momento Renault pots estrenar un Captur equipat amb l’última tecnologia des de només 12.900€* i amb fins a 4.700€ de descompte.

 

Amb un Renault Captur tindràs l’espai i la modularitat d’un monovolum i a la vegada la maniobrabilitat i l’agilitat d’una berlina urbana. Tot plegat amb l’estil i la versatilitat d’un vehicle SUV! A més, totes les versions del Renault Captur estan equipades amb Bluetooth®, preses USB i Jack per trucar amb mans lliures i escoltar música en àudio streaming.

 

Vine als concessionaris Remm Guitart i aprofita ara el Momento Renault!

 

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS

*PVP vàlid a Península i Balears per a particulars i autònoms, per a comandes realitzades de l’1 al 30 d’abril de 2019 de Renault Captur Life TCe 66kW (90 CV) amb pack bàsic, finançant amb Preference de RCI Banque S.A. sucursal a Espanya i entregant un vehicle de qualsevol marca a canvi del nou Renault adquirit. Inclou impostos, transport i descompte de fins a 4.700€ (impostos inclosos) per a la versió Life TCe 66 kW (90 CV) amb pack bàsic. Import mínim a finançar 6.000€. Permanència mínima 24 mesos. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis annexos derivats del finançament per RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Incompatible amb d’altres ofertes financeres. Model visualitzat: Captur Zen TCe 66 kW (90 CV) amb pintura metal·litzada bitò. PVP amb promocions: 15.400€

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús