Shared FB Captur SUB CAT

Ara a Remm Guitart un Renault Captur des de 12.800€

Vols gaudir de l’esperit crossover urbà, versàtil i dinàmic del Renault Captur a un preu assequible? Estàs de sort! A Remm Guitart t’oferim la possibilitat d’estrenar un Renault Captur equipat amb l’última tecnologia des de només 12.800€*!

Amb un Renault Captur tindràs l’espai i la modularitat d’un monovolum i a la vegada la maniobrabilitat i l’agilitat d’una berlina urbana. Tot plegat amb l’estil i la versatilitat d’un vehicle SUV! A més, totes les versions del Renault Captur estan equipades amb Bluetooth®, preses USB i Jack per trucar amb mans lliures i escoltar música en àudio streaming.

Prova el nou Renault Captur als nostres concessionaris! Te’n enamoraras!

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS
*PVP vàlid a Península i Balears per a particulars i autònoms, per a comandes realitzades de l’1 al 31 de març de 2019 de Renault Captur Life TCe 66 Kw (90 CV) amb pack bàsic finançat amb RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya i entregant un vehicle de qualsevol marca  a canvi del nou Renault adquirit. Inclou impostos, transport, acció Reprise i promocions ofertes per RECSA. Import mínim a finançar 6.000€. Permanència mínima 24 mesos. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis annexos derivats del finançament per RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Incompatible amb d’altres ofertes financeres. Model visualitzat: Captur Zen TCe 66 kW (90 CV) amb pintura metal·litzada bito. PVP amb promocions 15.300.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús