REMM CLIO FB Shared CAT

ARA EL TEU RENAULT CLIO AMB FINS A 4.500€* DE DESCOMPTE

L’estil de nou Renault Clio et captivarà per urbà i seductor: línies sensuals, perfil dinàmic, flancs esculpits i nova firma lluminosa amb llum Full LED… Ideal tant per a ciutat com per a carretera, t’aportarà seguretat en tot moment gràcies al seu sistema de frenat automàtic d’emergència amb detecció de vianants.

 

Disposa de la pantalla tàctil més gran de la seva categoria amb navegació connectada, cerca de punts d’interès amb Google Places i integra les últimes solucions Renault EASY DRIVE com la seva càmera 360º i el seu Easy Park Assist. A més a més, el Nou Renault Clio, et permetrà viure fàcilment una experiència 100% connectada gràcies als serveis Renault EASY CONNECT.

 

Emporta-te’l amb fins a 4.500 €* de descompte, 1 any d’assegurança Auto de regal* i no paguis fins d’aquí a 3 mesos.

 

* Oferta vàlida a la Península i Balears per a particulars i autònoms, per a comandes en estoc realitzats de l’1 al 31/05/20 que adquireixin un Nou Renault CLIO RS Line TCe 96 kW (130 CV) EDC GPF, que financen amb RCI Banque SA, Sucursal a Espanya a través de BOX 3, Preference Easy o Preference Plus. L’oferta inclou regal d’1 any d’assegurança Auto a tot risc amb franquícia de 600 € amb Mapfre, regalat per RCI. Campanya de tres quotes de carència començant la primera quota al setembre. Import mínim a finançar 7.000 € a Box 3 o 6.000 € en Preference. Permanència mínima 36 mesos. Incompatible amb altres ofertes financeres. Model visualitzat: nou Renault CLIO Zen TCe 74 kW (100 CV) amb Pack Look Zen i pintura metal·litzada especial. IVA inclòs. Informa-te’n al teu concessionari Renault.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús