REMM ZOE FB Shared CAT

ARA EL TEU RENAULT ZOE AMB FINS A 2.700€* DE DESCOMPTE

De debò no has sentit parlar del Nou Renault Zoe? És el teu vehicle elèctric perfecte per al teu dia a dia i ara pot ser teu amb fins a 2.700€* de descompte i amb 1 any d’assegurança Auto de regal*.  El seu disseny modern i dinàmic, configura un estil únic que reforça encara més el seu caràcter.

 

Amb una capacitat de 52kWh, la bateria del Nou Renault ZOE permet recórrer fins a 386km WLTP, recarregar-lo a qualsevol part i gaudir de multitud de serveis connectats gràcies a l’aplicació mòbil MY Renault.

 

El futur dels teus viatges és aquí i té nom propi: Nou Renault ZOE. Compra’l ara i no paguis fins d’aquí a 3 mesos!

 

* Oferta vàlida a la Península i Balears per a particulars i autònoms, per a comandes en estoc realitzades de l’1 al 31/05/20 que adquireixin un Nou Renault ZOE Zen 100 kW R135 Bateria 50kWh Full Purchase, que financen amb RCI Banque SA, Sucursal a Espanya a través de Preference ZE. Campanya de tres quotes de carència començant la primera quota al setembre. Import mínim a finançar 6.000 €. Permanència mínima 36 mesos. Incompatible amb altres ofertes financeres. IVA inclòs. Model visualitzat: nou Renault ZOE Zen 100 kW R135 Bateria 50kWh amb llantes d’aliatge 43 cm (17 ”) Diamantades Elington i pintura metal·litzada Blau Celadon. Informa-te’n al teu concessionari Renault.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús