IMG 4562

Arriba la bona sort a la Ruta del Renault Zoe

Després d’un inici d’aventura una mica accidentat, sembla que la sort els somriu als viatjants del Renault Zoe.  La ruta comença a les 10 del matí al poble suís de Soleura, on surten amb el cotxe carregat al 100% i l’objectiu d’arribar a Munic.

Tot i que l’objectiu sembla assequible, hauran de creuar tota Suïssa. Segons el Víctor Cabré “conduir per Suïssa és una passada, els paisatges i els llacs fan que les hores a la carretera siguin més distretes”. Els primers 171km els van fer amb un consum de 60.8kw/h fins a arribar a San Galo on poden recarregar el cotxe de forma gratuïta, sense haver de fer servir cap targeta ni estar en cap companyia.

En un parell d’horetes, i després haver cuinat un bon dinar amb el càmping gas, el cotxe està llest per a recòrrer els recórrer 170km més per arribar a Landsberg am Lech un poblet a 62 km de Munic, on la idea era poder carregar el vehicle de nou per entrar a la ciutat amb suficient càrrega. El pas de Suïssa a Alemanya es fa notar en les carreteres més àmplies, el fet que no hi hagi límits de velocitat en la majoria de trams i la gratuïtat.

Al final, fan canvi de plans ja que disposen d’una autonomia superior a la necessària per arribar a Munic, on en arribar busquen lloc per fer nit. Al centre hi ha registrats un gran nombre de punts de càrrega i arriben a Munic amb 19km d’autonomia. Objectiu assolit, I aquesta nit toca celebrar-ho amb l’Oktoberfest!

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús