Shared FB Dacia Duster CAST

Aventura’t amb el Dacia Duster des de 11.460€*

El Dacia Duster és el SUV dissenyat per a l’aventura. El seu disseny robust potencia el seu caràcter que t’empeny a viure, explorar i descobrir noves rutes. Et mouràs amb comoditat en tots els terrenys: és modern, resistent i polivalent.

El seu interior és confortable, ampli i espaiós. Té un bon nombre de compartiments perquè els teus trajectes siguin més que agradables. No sona malament, veritat?

Els seus dispositius integrats de seguretat activa i passiva et permetran conduir amb total tranquil·litat. Disposa d’una estructura de carrosseria reforçada, airbags de seguretat frontals i laterals, un sistema de fixació Isofix per als seients infantils i reposacaps d’altura ajustable.

Estàs preparat per al teu Dacia Duster? Ara des de 11.460*.

 

CONDICIONS LEGALS PER A PENÍNSULA I BALEARS

Oferta i PVP recomanat per a Península i Balears vàlid per a particulars i autònoms que realitzin una comanda de Dacia Duster Access TCe 1.0 75 kW (100CV) 4X2, finançant a través de BOX 3 amb RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya. Permanència mínima: 36 mesos. Import mínim a finançar: 4.000€. Inclou impostos, transport i promocions ofertes per RECSA. Incompatible amb altres ofertes financeres. El preu indicat no inclou els costos financers i per serveis annexos derivats del finançament per RCI Banque S.A. Sucursal a Espanya, la qual es reserva el dret d’estudi, condicionat i acceptació de les sol·licituds de finançament. Inclou fins a 5 anys de garantia: els dos primers anys sense límit de quilometratge; El tercer (3er) any la garantia conclourà si se superen els 100.000 km; A partir del 3er any, l’extensió de la garantia amb el contracte Dacia Serenité conclourà quan se superi/compleixi alguna de les dues condicions: 2 anys addicionals o 80.000 km totals, la condició que abans succeeixi (veure condicions dels contractes d’extensió de garantia Dacia Serenité). Oferta vàlida de l’1 al 31/10/2019. Model visualitzat: Dacia Duster Essential 1.6 85 kW (114 CV) 4X2 amb pintura metal·litzada. PVP amb promocions: 12.180€.

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús