Busques un servei de xapa i pintura de confiança?

Els nostres planxistes poden presumir de tenir els nivells més avançats en reparació de materials i els pintors, destaquen pels seus acabats d’alta prolongació i perfectes. Un equipament tècnic avançat que va des dels mesuradors electrònics de deformació de plataforma per a la planxa, fins a les cabines i forns d’assecament d’última generació.

Els materials i pintura emprats per al teu vehicle sempre estaranhomologats per Renaulti continuaran mantenint la garantia anticorrosiu com el primer dia. Remm Guitart, també disposa del certificat en el procés de reparació de la norma ISO 9001 de qualitat i l’14001 de medi ambient atorgat per AENOR. Tot aquest conjunt d’esforços ens permet garantir la reparació per un any i assegura la millora contínua amb la total satisfacció dels nostres clients. A més estem en conveni amb les més importants companyies d’assegurances, facilitant així els seus tràmits i agilitzant el termini de reparació.

En els nostres concessionaris, també tindràs accés al servei “Carrosseria Ràpida”, especialitzat en la reparació de petits cops i esgarrapades. Amb la màxima fiabilitat i en menys de 24 hores. Un servei de reparació de la carrosseria debaix cost que et permetrà tenir a punt el teu vehicle en un tancar i obrir d’ulls. El nostre personal especialitzat s’encarregarà de garantir-te un acabat perfecte i deixar el cotxe com a nou, en el mínim temps possible.

Necessites saber més? Visita’ns en els nostres concessionaris Remm Guitart a Molins de Rei, Igualada, Esparreguera, Martorell, Vilafranca del Penedès o Vilanova i la Geltrú. Vine i informa’t!

VULL QUE EM TRUQUIN

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús 

CITA PRÈVIA

Selecciona Delegació

Data

Hora

Motiu de la cita

He llegit i accepto els termes i condicions d'ús